Резултати

еНаука >  Резултати >  Baking potential of spelt cultivars from organic farming systems in Serbia
Назив: Baking potential of spelt cultivars from organic farming systems in Serbia
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Bodroža, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Vučković, Jovana 
Година: 2012
Публикација: Proceedings of the 6th Central European Congress on Food, SUPPLEMENT
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia; Institute of Food Technology, University in Novi Sad, Serbia; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Serbia; Serbian Association of Food Technologists; Faculty of Technology and Metallurgy, U
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 23-27
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312206
URL: http://cefood2012.rs/
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.