Резултати

еНаука >  Резултати >  Biogenic amine content during the production and ripening of Sremski kulen, Serbian traditional dry fermented sausage
Назив: Biogenic amine content during the production and ripening of Sremski kulen, Serbian traditional dry fermented sausage
Аутори: Suvajdžić, Branko  ; Tasić, Tatjana  ; Teodorović, Vlado ; Janković, Vesna  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Vasilev, Dragan  
Година: 2020
Публикација: Animal science journal = Nihon chikusan Gakkaiho
ISSN: 1740-0929 Animal Science Journal Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 91 br. 1 str. e13466
DOI: 10.1111/asj.13466
WoS-ID: 000587717100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85092752709
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1880
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312527
Пројекат: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

9
SCOPUSTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца