Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity and beta-glucan contents of mushrooms commonly consumed in Serbia
Назив: Antioxidant activity and beta-glucan contents of mushrooms commonly consumed in Serbia
Аутори: Vidović, Bojana  ; Todorović, Vanja  ; Dojčinović Anastasija; Stanković Milica; Šobajić, Slađana  
Година: 2016
Публикација: Book of abstracts 13th CONGRESS of Nutrition "Food and Nutrition - A Roadmap to Better Health"
Издавач: Serbian Nutrition Society, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-3-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 175-175
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/314376
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.