Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant activity and beta-glucan contents of mushrooms commonly consumed in Serbia
Назив: | Antioxidant activity and beta-glucan contents of mushrooms commonly consumed in Serbia | Аутори: | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Book of abstracts 13th CONGRESS of Nutrition "Food and Nutrition - A Roadmap to Better Health" | Издавач: | Serbian Nutrition Society, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-909633-3-1![]() ![]() |
Колација: | str. 175-175 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/314376 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.