Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative activities and chemical characterization of polysaccharide extracts from the widely used mushrooms Ganoderma applanatum, Ganoderma lucidum, Lentinus edodes and Trametes versicolor
Назив: Antioxidative activities and chemical characterization of polysaccharide extracts from the widely used mushrooms Ganoderma applanatum, Ganoderma lucidum, Lentinus edodes and Trametes versicolor
Аутори: Kozarski, Maja  ; Klaus, Anita  ; Nikšić, Miomir ; Vrvić, Miroslav M. ; Todorović, Nina  ; Jakovljević, Dragica ; van Griensven, Leo
Година: 2012
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Inc Elsevier Science, San Diego
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 br. 1-2 str. 144-153
DOI: 10.1016/j.jfca.2012.02.004
WoS-ID: 000306045700018
Scopus-ID: 2-s2.0-84862025001
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/987
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2956
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315804
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Simultana bioremedijacija i soilifikacija degradiranih prostora, za očuvanje prirodnih resursa biološki aktivnih supstanci i razvoj i proizvodnju biomaterijala i dijetetskih proizvoda (RS-43004)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

239
SCOPUSTM
162
OpenCitations
201
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.