Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antioxidative activities and chemical characterization of polysaccharide extracts from the widely used mushrooms Ganoderma applanatum, Ganoderma lucidum, Lentinus edodes and Trametes versicolor
Naziv: Antioxidative activities and chemical characterization of polysaccharide extracts from the widely used mushrooms Ganoderma applanatum, Ganoderma lucidum, Lentinus edodes and Trametes versicolor
Autori: Kozarski, Maja  ; Klaus, Anita  ; Nikšić, Miomir ; Vrvić, Miroslav M. ; Todorović, Nina  ; Jakovljević, Dragica ; van Griensven, Leo
Godina: 2012
Publikacija: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 26 br. 1-2 str. 144-153
DOI: 10.1016/j.jfca.2012.02.004
WoS-ID: 000306045700018
Scopus-ID: 2-s2.0-84862025001
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/987
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2956
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315804
Projekat: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Simultana bioremedijacija i soilifikacija degradiranih prostora, za očuvanje prirodnih resursa biološki aktivnih supstanci i razvoj i proizvodnju biomaterijala i dijetetskih proizvoda (RS-43004)
M-kategorija: 
21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a

258
SCOPUSTM
162
OpenCitations
215
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.