Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative analysis of antioxidant activity of honey of different floral sources using recently developed polarographic and various spectrophotometric assays
Назив: Comparative analysis of antioxidant activity of honey of different floral sources using recently developed polarographic and various spectrophotometric assays
Аутори: Gorjanović, Stanislava  ; Alvarez-Suarez, Jose Miguel; Novaković, Miroslav M.  ; Pastor, Ferenc  ; Pezo, Lato  ; Battino, Maurizio; Sužnjević, Desanka Z.
Година: 2013
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: San Diego : Academic Press Inc Elsevier Science
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 30 br. 1 str. 13-18
DOI: 10.1016/j.jfca.2012.12.004
WoS-ID: 000317799500003
Scopus-ID: 2-s2.0-84873531795
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315805
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1629
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/289
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/1357
Пројекат: Modifikacije antioksidativnog metabolizma biljaka sa ciljem povećanja tolerancije na abiotski stres i identifikacija novih biomarkera sa primenom u remedijaciji i monitoringu degradiranih staništa (RS-43010)
Uticaj sorte i uslova gajenja na sadržaj bioaktivnih komponenti jagodastog i koštičavog voća i dobijanje biološki vrednih proizvoda poboljšanim i novim tehnologijama (RS-31093)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

87
SCOPUSTM
70
OpenCitations
82
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.