Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of non-supervised pattern recognition techniques to classify Cabernet Sauvignon wines from the Balkan region based on individual phenolic compounds
Назив: Application of non-supervised pattern recognition techniques to classify Cabernet Sauvignon wines from the Balkan region based on individual phenolic compounds
Аутори: Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Arsić, Biljana  ; Radovanović, Blaga ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  
Година: 2016
Публикација: Journal of food composition and analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Inc.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 str. 42-48
DOI: 10.1016/j.jfca.2016.04.001
WoS-ID: 000377835900005
Scopus-ID: 2-s2.0-84963735596
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3358
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315810
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2262
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157516300394?via%3Dihub
Пројекат: Biljni i sintetički bioaktivni proizvodi novije generacije (RS-34012)
Razvoj tehnologije proizvodnje crvenog vina i dijetetskih proizvoda iz vina bogatih biološki aktivnim polifenolima sa kardioprotektivnim dejstvima (RS-31020)
Funkcionalna analiza, stohastička analiza i primene (RS-174007)
Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

13
SCOPUSTM
6
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца