Резултати

еНаука >  Резултати >  Levels of toxic elements in canned fish from the Serbian markets and their health risks assessment
Назив: Levels of toxic elements in canned fish from the Serbian markets and their health risks assessment
Аутори: Popović, Aleksandar R.  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Đorđević, Dragana S.  ; Relić, Dubravka  ; Vranić, Danijela  ; Milijašević, Milan P.  ; Pezo, Lato  
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Inc Elsevier Science, San Diego
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 str. 70-76
DOI: 10.1016/j.jfca.2018.01.003
WoS-ID: 000427213100009
Scopus-ID: 2-s2.0-85040085338
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2107
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2320
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3235
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/607
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/3142
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315812
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3235
Пројекат: Proučavanje fizičkohemijskih i biohemijskih procesa u životnoj sredini koji utiču na zagađenje i istraživanje mogućnosti za minimiziranje posledica (RS-172001)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

30
SCOPUSTM
17
OpenCitations
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца