Резултати

еНаука >  Резултати >  Green tea catechins of food, supplements facilitate pepsin digestion of major food allergens, but hampers their digestion if oxidized by phenol oxidase
Назив: Green tea catechins of food, supplements facilitate pepsin digestion of major food allergens, but hampers their digestion if oxidized by phenol oxidase
Аутори: Tantoush, Ziyad; Apostolović, Danijela ; Kravić, Bojana; Prodić, Ivana  ; Mihajlović, Luka; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2012
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 4 br. 3 str. 650-660
DOI: 10.1016/j.jff.2012.04.006
WoS-ID: 000305492100010
Scopus-ID: 2-s2.0-84861712791
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1311
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315817
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/760
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
COST Action [FA1005]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

52
SCOPUSTM
43
OpenCitations
48
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.