Резултати

еНаука >  Резултати >  The most important bioactive components of cold pressed oil from different pumpkin (Cucurbita pepo L.) seeds
Назив: The most important bioactive components of cold pressed oil from different pumpkin (Cucurbita pepo L.) seeds
Аутори: Rabrenovic, Biljana B.  ; Dimic, Etelka B. ; Novaković, Miroslav M.  ; Tešević, Vele  ; Basic, Zorica N.  
Година: 2014
Публикација: LWT -food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie)
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam : Elsevier Science Bv.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 2 str. 521-527
DOI: 10.1016/j.lwt.2013.10.019
WoS-ID: 000330093800016
Scopus-ID: 2-s2.0-84888137874
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3485
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315992
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8441
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1490
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/1532
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

136
SCOPUSTM
98
OpenCitations
111
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.