Резултати

еНаука >  Резултати >  The functional potential of immortelle (Helichrysum italicum) based edible films reinforced with proteins and hydrogel particles
Назив: The functional potential of immortelle (Helichrysum italicum) based edible films reinforced with proteins and hydrogel particles
Аутори: Karača, Sara; Trifković, Kata T. ; Busić, Arijana; Đorđević, Verica  ; Belščak-Cvitanović, Ana; Vojvodić-Cebin, Aleksandra; Bugarski, Branko  ; Komes, Drazenka
Година: 2019
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 99 str. 387-395
DOI: 10.1016/j.lwt.2018.09.039
WoS-ID: 000450375100050
Scopus-ID: 2-s2.0-85054437051
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5037
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4337
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315999
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

8
SCOPUSTM
7
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца