Резултати
еНаука >
Резултати >
The functional potential of immortelle (Helichrysum italicum) based edible films reinforced with proteins and hydrogel particles
Назив: | The functional potential of immortelle (Helichrysum italicum) based edible films reinforced with proteins and hydrogel particles | Аутори: | Karača, Sara; Trifković, Kata T. ; Busić, Arijana; Đorđević, Verica ; Belščak-Cvitanović, Ana; Vojvodić-Cebin, Aleksandra; Bugarski, Branko ; Komes, Drazenka | Година: | 2019 | Публикација: | LWT | ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор | Издавач: | Academic Press | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 99 str. 387-395 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2018.09.039 | WoS-ID: | 000450375100050 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85054437051 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5037 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4337 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/315999 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |