Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibacterial activity of biopolymer composite materials obtained from pumpkin oil cake and winter savory or basil essential oil against various pathogenic bacteria

Назив: | Antibacterial activity of biopolymer composite materials obtained from pumpkin oil cake and winter savory or basil essential oil against various pathogenic bacteria | Аутори: | Bulut, Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1336-8672![]() ![]() |
Издавач: | Bratislava: VUP Food Research Institute | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 3 str. 250-258 | WoS-ID: | 000573227300008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85091258942 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/317042 | URL: | https://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=59&article=2196 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.