Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibacterial activity of biopolymer composite materials obtained from pumpkin oil cake and winter savory or basil essential oil against various pathogenic bacteria
Назив: Antibacterial activity of biopolymer composite materials obtained from pumpkin oil cake and winter savory or basil essential oil against various pathogenic bacteria
Аутори: Bulut, Sandra  ; Popović, Senka  ; Hromiš, Nevena  ; Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Dimić, Gordana ; Kravić, Snežana  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research
Издавач: Bratislava: VUP Food Research Institute
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 3 str. 250-258
WoS-ID: 000573227300008
Scopus-ID: 2-s2.0-85091258942
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/317042
URL: https://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=59&article=2196
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.