Резултати
еНаука >
Резултати >
Black pepper (Piper nigrum L.) and hot red pepper (Capsicum annum L.) in broiler chicken nutrition
Назив : | Black pepper (Piper nigrum L.) and hot red pepper (Capsicum annum L.) in broiler chicken nutrition | Аутори: | Puvača, Nikola ; V. Stanaćev; Ljubojević, Dragana ; Beuković, Miloš ; Kostadinović, Ljiljana ; Popović, Sanja | Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings of International Symposium on Animal Science | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet Zemun, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-199-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 249-256 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/318028 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.