Резултати

еНаука >  Резултати >  Black pepper (Piper nigrum L.) and hot red pepper (Capsicum annum L.) in broiler chicken nutrition
Назив Black pepper (Piper nigrum L.) and hot red pepper (Capsicum annum L.) in broiler chicken nutrition
Аутори: Puvača, Nikola  ; V. Stanaćev; Ljubojević, Dragana  ; Beuković, Miloš  ; Kostadinović, Ljiljana ; Popović, Sanja  
Година: 2014
Публикација: Proceedings of International Symposium on Animal Science
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet Zemun, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-199-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 249-256
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/318028
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.