Резултати
еНаука >
Резултати >
Black pepper (Piper nigrum L.) and hot red pepper (Capsicum annum L.) in broiler chicken nutrition

Назив ![]() | Black pepper (Piper nigrum L.) and hot red pepper (Capsicum annum L.) in broiler chicken nutrition | Аутори: | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings of International Symposium on Animal Science | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet Zemun, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-199-1![]() ![]() |
Колација: | str. 249-256 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/318028 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.