Резултати

еНаука >  Резултати >  Contribution of amylose-procyanidin complexes to slower starch digestion of red-colored rice prepared by cooking with adzuki bean
Назив: Contribution of amylose-procyanidin complexes to slower starch digestion of red-colored rice prepared by cooking with adzuki bean
Аутори: Morina, Filis; Hirota, Sachiko; Takahama, Umeo
Година: 2020
Публикација: International Journal of Food Sciences and Nutrition
ISSN: 0963-7486 International Journal of Food Sciences and Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Ltd, Abingdon
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 6 str. 715-725
DOI: 10.1080/09637486.2020.1719389
WoS-ID: 000511316800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85089995541
PMID: 31986936
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/318500
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1299
Пројекат: Ministry of Education, Science, and Culture in JapanMinistry of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Japan (MEXT) [16K00836]
Kieikai Research FoundationKieikai Research Foundation
KOROLID Grant [CZ.02.1.01/0.0/0.0/15_003/0000336]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

14
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
10
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.