Резултати
еНаука >
Резултати >
Contribution of amylose-procyanidin complexes to slower starch digestion of red-colored rice prepared by cooking with adzuki bean
Назив: | Contribution of amylose-procyanidin complexes to slower starch digestion of red-colored rice prepared by cooking with adzuki bean | Аутори: | Morina, Filis; Hirota, Sachiko; Takahama, Umeo | Година: | 2020 | Публикација: | International Journal of Food Sciences and Nutrition | ISSN: | 0963-7486![]() ![]() |
Издавач: | Taylor & Francis Ltd, Abingdon | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 6 str. 715-725 | DOI: | 10.1080/09637486.2020.1719389 | WoS-ID: | 000511316800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85089995541 | PMID: | 31986936 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/318500 http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1299 |
Пројекат: | Ministry of Education, Science, and Culture in JapanMinistry of Education, Culture, Sports, Science and Technology, Japan (MEXT) [16K00836] Kieikai Research FoundationKieikai Research Foundation KOROLID Grant [CZ.02.1.01/0.0/0.0/15_003/0000336] |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/pubmed.png)
PubMed CentralTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.