Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different extrusion temperatures on the stability of ellagic acid from raspberry seeds
Назив: Influence of different extrusion temperatures on the stability of ellagic acid from raspberry seeds
Аутори: Marić, Boško  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Ilić, Nebojša  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  
Година: 2018
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 1 str. 19-25
DOI: 10.5937/ffr1801019m
VBS COBISS: 332530439
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/318998
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/332530439#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.