Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of storage and sulfurization with sulfur dioxide of different concentration on changes in the color of dried apricots
Назив: Effects of storage and sulfurization with sulfur dioxide of different concentration on changes in the color of dried apricots
Аутори: Kešelj, Krstan  ; Babić, Mirko ; Pavkov, Ivan  ; Radojčin, Milivoj  ; Stamenković, Zoran  ; Tekić, Dragana  ; Ivanišević, Mladen  
Година: 2019
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 br. 4 str. 190-194
DOI: 10.5937/jpea1904190k
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319145
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.