Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of local cereals of Vojvodina as basic ingredients for the production of cookies
Назив: The application of local cereals of Vojvodina as basic ingredients for the production of cookies
Аутори: Belović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Peić Tukuljac, Lidija  ; Perović, Jelena; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Marić, Boško  ; Vujasinović, Vesna  ; Radivojević, Goran  
Година: 2021
Публикација: Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP 2021
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, Vršac, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-531-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 3-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320790
URL: http://www.ptep.org.rs/pdf/PTEP2021/BOOK%20OF%20ABSTRACTS%20INOPTEP%202021.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.