Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of heat treatment of non-wheat flour on acrylamide presence
Назив: Impact of heat treatment of non-wheat flour on acrylamide presence
Аутори: Kristína Kukurová; Zuzana Ciesarová; Viera Jelemenská; Jana Horváthová; Belović, Miona M.  ; Torbica, Aleksandra M.  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts of EuroFoodChem XXI
Издавач: Sociedade Portuguesa de Química, Lisboa, Portugal
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-8124-34-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 129-129
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320866
URL: https://xxieurofoodchem.events.chemistry.pt/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.