Резултати

Назив: | Impact of heat treatment of non-wheat flour on acrylamide presence | Аутори: | Kristína Kukurová; Zuzana Ciesarová; Viera Jelemenská; Jana Horváthová; Belović, Miona M. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts of EuroFoodChem XXI | Издавач: | Sociedade Portuguesa de Química, Lisboa, Portugal | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-989-8124-34-0![]() ![]() |
Колација: | str. 129-129 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320866 | URL: | https://xxieurofoodchem.events.chemistry.pt/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.