Резултати

еНаука >  Резултати >  Distributions of phenolic compounds, yellow pigments and oxidative enzymes in wheat grains and their relation to antioxidant capacity of bran and debranned flour
Назив: Distributions of phenolic compounds, yellow pigments and oxidative enzymes in wheat grains and their relation to antioxidant capacity of bran and debranned flour
Аутори: Žilić, Slađana  ; Serpen, Arda; Akillioglu, Gul; Janković, Marijana  ; Gokmen, Vural
Година: 2012
Публикација: Journal of Cereal Science
ISSN: 0733-5210 Journal of Cereal Science Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Ltd- Elsevier Science Ltd, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 3 str. 652-658
DOI: 10.1016/j.jcs.2012.07.014
WoS-ID: 000311594700019
Scopus-ID: 2-s2.0-84868193691
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/321309
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/413
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

142
SCOPUSTM
85
OpenCitations
113
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.