Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory acceptability of Sremska sausage made from the meat of pigs of various age
Назив: Sensory acceptability of Sremska sausage made from the meat of pigs of various age
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Živković Dušan  ; Tomović Vladimir; Perunović Marija; Stajić Slaviša  ; Bogićević Nataša
Година: 2011
Публикација: 56th International meat industry conference
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор
Колација: br. Proceeiding str. 105-106
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322993
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.