Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory acceptability of Sremska sausage made from the meat of pigs of various age

Назив: | Sensory acceptability of Sremska sausage made from the meat of pigs of various age | Аутори: | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 56th International meat industry conference | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-06-8![]() ![]() |
Колација: | br. Proceeiding str. 105-106 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/322993 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.