Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sojinog ulja na fizičke karakteristike masne faze krem proizvoda
Назив: Uticaj sojinog ulja na fizičke karakteristike masne faze krem proizvoda
The impact of soybean oil physical characteristics of cream fat phase
Аутори: Petrović, Jovana  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Šarac, Vladimir; Omorjan, Radovan ; Zarić, Danica  ; Torbica, Aleksandra  
Година: 2017
Публикација: Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-077-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 263-269
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/323467
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.