Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Uticaj sojinog ulja na fizičke karakteristike masne faze krem proizvoda The impact of soybean oil physical characteristics of cream fat phase |
Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Zbornik radova, 58. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 18-23. jun 2017 | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje” |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-077-6![]() ![]() |
Колација: | str. 263-269 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/323467 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.