Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial activity of Thyme (Tymus vulgaris) and Oregano (Origanum vulgare) essential oils against some food-borne microorganisms
Назив: Antimicrobial activity of Thyme (Tymus vulgaris) and Oregano (Origanum vulgare) essential oils against some food-borne microorganisms
Аутори: Bošković, Marija  ; Zdravković, Nemanja  ; Ivanović, Jelena  ; Janjić, Jelena  ; Đorđević, Jasna  ; Starcević, Marija; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2015
Публикација: Procedia Food Science: International 58th Meat Industry Conference "Meat Safety and Quality: Where it goes?" (MEATCON2015)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 18-21
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.005
WoS-ID: 000380429000006
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324651
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/288
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1234
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

64
OpenCitations
97
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.