Резултати
Назив: | Food hygiene - flexibility in traditional and small meat establishments | Аутори: | Karabasil, Nedjeljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015) | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 str. 140-143 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.040 | WoS-ID: | 000380429000037 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324672 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1271 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.