Резултати

еНаука >  Резултати >  Food hygiene - flexibility in traditional and small meat establishments
Назив: Food hygiene - flexibility in traditional and small meat establishments
Аутори: Karabasil, Nedjeljko  ; Bošković, Tamara; Dimitrijević, Mirjana  ; Vasilev, Dragan  ; Teodorović, Vlado ; Ilić, Nevena  ; Đorđević, Vesna  
Година: 2015
Публикација: 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 140-143
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.040
WoS-ID: 000380429000037
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324672
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1271
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.