Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Isoflavones - from biotechnology to functional foods
Naziv: Isoflavones - from biotechnology to functional foods
Autori: Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. ; Pavlović, Marija  ; Glišić, Milica  ; Radulović, Stamen  ; Đorđević, Vesna  ; Šefer, Dragan  
Godina: 2015
Publikacija: 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015)
ISSN: 2211-601X Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: vol. 5 str. 176-179
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.050
WoS-ID: 000380429000046
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324681
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/873
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1268
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.