Резултати

еНаука >  Резултати >  Isoflavones - from biotechnology to functional foods
Назив: Isoflavones - from biotechnology to functional foods
Аутори: Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. ; Pavlović, Marija  ; Glišić, Milica  ; Radulović, Stamen  ; Đorđević, Vesna  ; Šefer, Dragan  
Година: 2015
Публикација: 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 176-179
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.050
WoS-ID: 000380429000046
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324681
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/873
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1268
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.