Резултати

еНаука >  Резултати >  Mycotoxins as one of the foodborne risks most susceptible to climatic change
Назив: Mycotoxins as one of the foodborne risks most susceptible to climatic change
Аутори: Nešić, Ksenija  ; Milićević, Dragan  ; Nešić, Vladimir  ; Ivanović, Snežana  
Година: 2015
Публикација: 58th International Meat Industry Conference (MEATCON2015)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 207-210
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.058
WoS-ID: 000380429000054
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/282
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324686
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1265
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

10
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.