Резултати
еНаука >
Резултати >
THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE WINE OBTAINED BY FERMENTATION WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Назив: | THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE WINE OBTAINED BY FERMENTATION WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS | Аутори: | S. Lakićević; Saša Stojičević; Karabegović, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | International Conference on Natural Products Utilization From Plants to Pharmacy Shelf, ICNPU 2013 | Издавач: | BANSKO, Bulgaria | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | br. Book of Abstracts str. 163-163 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/325407 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.