Резултати

еНаука >  Резултати >  THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE WINE OBTAINED BY FERMENTATION WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Назив: THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE WINE OBTAINED BY FERMENTATION WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS
Аутори: S. Lakićević; Saša Stojičević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; Lazić, Miodrag 
Година: 2013
Публикација: International Conference on Natural Products Utilization From Plants to Pharmacy Shelf, ICNPU 2013
Издавач: BANSKO, Bulgaria
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: br. Book of Abstracts str. 163-163
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/325407
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.