Резултати

еНаука >  Резултати >  Compositional Features of the "Kweli" Red Raspberry and Its Antioxidant and Antimicrobial Activities.
Назив: Compositional Features of the "Kweli" Red Raspberry and Its Antioxidant and Antimicrobial Activities.
Аутори: Vara, Ana Luísa; Pinela, José; Dias, Maria Inês; Petrović, Jovana  ; Nogueira, António; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian
Година: 2020
Публикација: Foods (Basel, Switzerland)
Foods (Basel, Switzerland)
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI AG
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 11 str. 1522-1522
DOI: 10.3390/foods9111522
WoS-ID: 000594015200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85094660332
PMID: 33114030
URI: https://www.mdpi.com/2304-8158/9/11/1522
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328318
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/3995
URL: https://www.mdpi.com/2304-8158/9/11/1522
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
Fundação para a Ciência e a Tecnologia
NORTE-01-0145-FEDER-023289
0377_Iberphenol_6_E
TRANSCoLAB 0612_TRANS_CO_LAB_2_P
European Regional Development Fund
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

22
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
7
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца