Резултати

еНаука >  Резултати >  Phycocyanobilin-modified β-lactoglobulin exhibits increased antioxidant properties and stability to digestion and heating
Назив: Phycocyanobilin-modified β-lactoglobulin exhibits increased antioxidant properties and stability to digestion and heating
Аутори: Radomirović, Mirjana Ž.  ; Minić, Simeon L.  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Nikolić, Milan  ; Van Haute, Sam; Rajković, Andreja  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2022
Публикација: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 123 str. 107169-107169
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2021.107169
WoS-ID: 000709262300002
Scopus-ID: 2-s2.0-85114407556
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/328436
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4863
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168)
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund (BOF) [StG no. 01N01718].
Serbian Academy of Sciences and Arts [project no. F-26].
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

18
SCOPUSTM
6
OpenCitations
17
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца