Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines
Назив: | Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines | Аутори: | Lisov, Nikolina M. ; Čakar, Uroš D. ; Petrović, Aleksandar V. ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Година: | 2019 | Публикација: | X International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2019” | Издавач: | Jahorina, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 440-441 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/330383 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.