Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines
Назив: Influence of maceration time of grape pomace Cabernet Sauvignon on extraction kinetics of some polyphenols and anti-DPPH radical activity of wines
Аутори: Lisov, Nikolina M.  ; Čakar, Uroš D.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č.  
Година: 2019
Публикација: X International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2019”
Издавач: Jahorina, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 440-441
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/330383
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.