Резултати

еНаука >  Резултати >  Characteristics and Suitability of Some Pea (Pisum sativum L.) Varieties for Processing
Назив: Characteristics and Suitability of Some Pea (Pisum sativum L.) Varieties for Processing
Аутори: Jovićević, Dragan; Gvozdanović-Varga, Jelica ; Vasić, Mirjana ; Jokanović, Marija  ; Tepić, Aleksandra  
Година: 2009
Публикација: Acta Horticulturae
ISSN: 0567-7572 Претражи идентификатор
Издавач: International Society for Horticultural Science
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 830 br. 830 str. 83-90
DOI: 10.17660/actahortic.2009.830.9
WoS-ID: 000305709200009
Scopus-ID: 2-s2.0-75749089657
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/332819
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/770
Пројекат: Ministry of Science and Environmental Protection of the Republic of Serbia, TR6892
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.