Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics and Suitability of Some Pea (Pisum sativum L.) Varieties for Processing

Назив: | Characteristics and Suitability of Some Pea (Pisum sativum L.) Varieties for Processing | Аутори: | Jovićević, Dragan; Gvozdanović-Varga, Jelica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Acta Horticulturae | ISSN: | 0567-7572![]() ![]() |
Издавач: | International Society for Horticultural Science | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 830 br. 830 str. 83-90 | DOI: | 10.17660/actahortic.2009.830.9 | WoS-ID: | 000305709200009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-75749089657 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/332819 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/770 |
Пројекат: | Ministry of Science and Environmental Protection of the Republic of Serbia, TR6892 | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.