Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of water, sucrose and minerals effective diffusivities during osmotic treatment of pork in sugar beet molasses
Назив: Evaluation of water, sucrose and minerals effective diffusivities during osmotic treatment of pork in sugar beet molasses
Prividni koeficijenti difuzije vode, saharoze i minerala pri osmotskom tretmanu svinjskog mesa u melasi šećerne repe
Аутори: Nićetin, Milica R.  ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir S.  ; Šuput, Danijela Z.  ; Zlatanović, Snežana  ; Dojčinović, Biljana  
Година: 2015
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Association of Chemical Engineers of Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 69 br. 3 str. 241-251
DOI: 10.2298/HEMIND131003037N
WoS-ID: 000360784600003
Scopus-ID: 2-s2.0-84936992939
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/265564172#izum.si
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/418
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6461
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333266
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/1641
Пројекат: Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца