Резултати

еНаука >  Резултати >  Benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, benzo[b]fluoranthene and chrysene in smoked meat and smoked meat products - validation of the method
Назив: Benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, benzo[b]fluoranthene and chrysene in smoked meat and smoked meat products - validation of the method
Аутори: Dinovic-Stojanovic, Jasna M.  ; Stisovic, Jelena M.; Popović, Aleksandar R.  ; Nikolić, Dragica  ; Jankovic, Sasa D.  
Година: 2016
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Assoc Chemical Engineers Serbia, Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 3 str. 299-305
DOI: 10.2298/HEMIND150331035D
WoS-ID: 000380756800007
Scopus-ID: 2-s2.0-84978933471
VBS COBISS: 274392588
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2285
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333492
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца