Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of inactivated yeast-based products on the process of wine aging, phenolic compounds and sensory characteristics of red wine Prokupac
Назив: The effect of inactivated yeast-based products on the process of wine aging, phenolic compounds and sensory characteristics of red wine Prokupac
Аутори: Malicanin, Marko  ; Rac, Vladislav  ; Rakić, Vesna  
Година: 2017
Публикација: 40th World Congress of Vine and Wine
ISSN: 2117-4458 Претражи идентификатор
Издавач: E D P Sciences, Cedex A
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 9 str. 02004-02004
DOI: 10.1051/bioconf/20170902004
WoS-ID: 000434343800034
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4425
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333577
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца