Резултати
еНаука >
Резултати >
The optimisation of the sample treatment method for the gas chromatography coupled to mass mass spectrometry-GC-MS analysis of the volatile organic compounds in honey wine
Назив: | The optimisation of the sample treatment method for the gas chromatography coupled to mass mass spectrometry-GC-MS analysis of the volatile organic compounds in honey wine | Аутори: | MILANOVIĆ, MAJA Lj. ; Vyviurska Olga; Alexandra Pazitna; MILIĆ, NATAŠA B. ; I. Španik | Година: | 2014 | Публикација: | 7th Central European Congress on Food, 21-24 May 2014, Ohrid Macedonia | Издавач: | Ohrid, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 82-82 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333822 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.