Резултати

еНаука >  Резултати >  The optimisation of the sample treatment method for the gas chromatography coupled to mass mass spectrometry-GC-MS analysis of the volatile organic compounds in honey wine
Назив: The optimisation of the sample treatment method for the gas chromatography coupled to mass mass spectrometry-GC-MS analysis of the volatile organic compounds in honey wine
Аутори: MILANOVIĆ, MAJA Lj.  ; Vyviurska Olga; Alexandra Pazitna; MILIĆ, NATAŠA B.  ; I. Španik
Година: 2014
Публикација: 7th Central European Congress on Food, 21-24 May 2014, Ohrid Macedonia
Издавач: Ohrid, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 82-82
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/333822
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.