Резултати

еНаука >  Резултати >  Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill
Назив: Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill
Аутори: Pajin, Biljana  ; Dokić, Ljubica  ; Zarić, Danica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolić, Ivana  
Година: 2013
Публикација: Journal of Food Engineering
ISSN: 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 114 br. 1 str. 70-74
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.06.024
WoS-ID: 000310416200010
Scopus-ID: 2-s2.0-84866688341
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15832
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334638
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

34
SCOPUSTM
26
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.