Резултати

еНаука >  Резултати >  The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification
Назив: The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification
Аутори: Bajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Petrović, Lidija  ; Kojić, Predrag  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Engineering
ISSN: 0260-8774 Journal of Food Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 205 str. 1-11
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2017.02.006
WoS-ID: 000399851900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85028234016
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334819
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3117
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

31
SCOPUSTM
23
OpenCitations
25
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.