Резултати
еНаука >
Резултати >
The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification | Аутори: | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Food Engineering | ISSN: | 0260-8774![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 205 str. 1-11 | DOI: | 10.1016/j.jfoodeng.2017.02.006 | WoS-ID: | 000399851900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85028234016 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/334819 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3117 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.