Назив: | Uticaj soli, temperature i starter kulture na fizičko-hemijske i mikrobiološke promene u toku fermentacije kupusa u glavicama |
Остали називи: | Influence of salt, temperature and starter culture on physico-chemical and microbiological changes during cabbage heads fermentation |
Аутори: | Drašković Berger, Mirna |
Ментор: | Tepić Horecki, Aleksandra  |
Остала ауторства: | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Šumić, Zdravko; Pavlić, Branimir ; Cvetković, Biljana  |
Година: | 2022 |
Публикација: | Универзитет у Новом Саду |
Издавач: | Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет |
Тип резултата: | Докторска дисертација |
URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=118393&source=NaRDuS&language=sr https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18892 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/337843 https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija163585162767620.pdf?controlNumber=(BISIS)118393&fileName=163585162767620.pdf&id=18783&source=NaRDuS&language=sr https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije163585163946130.pdf?controlNumber=(BISIS)118393&fileName=163585163946130.pdf&id=18784&source=NaRDuS&language=sr |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |