Резултати

еНаука >  Резултати >  PROBIOTIC AS AN AGENT OF ENHANCING CHOCOLATE QUALITY
Назив: PROBIOTIC AS AN AGENT OF ENHANCING CHOCOLATE QUALITY
Аутори: Laličić-Petronijević Jovanka  ; Popov-Raljić Jovanka; Obradović Dragojlo; Radulović Zorica  ; Komes Draženka; Pezo, Lato L.  
Година: 2018
Публикација: 12TH CONGRESS OF SERBIAN MICROBIOLOGISTS with international participation MICROMED 2018 REGIO
Издавач: UDRUŽENJE MIKROBIOLOGA SRBIJE, Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-914897-5-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 182
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338099
URL: http://www.ariaone-cc.com/en/portfolio_page/xii-kongres-mikrobiologa-srbije-medjunarodnim-ucescem-mikromed-2018-regio/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.