Резултати
еНаука >
Резултати >
Polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages smoked in industrial conditions
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages smoked in industrial conditions | Аутори: | Škaljac, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-054-4![]() ![]() |
Колација: | str. 175-175 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338120 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.