Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages smoked in industrial conditions
Naziv: Polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages smoked in industrial conditions
Autori: Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Tasić, Tatjana  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Džinić, Natalija ; Petrović, Ljiljana 
Godina: 2018
Publikacija: Foodtech congress: Abstract book, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25.10.2018, Novi Sad
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-054-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 175-175
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338120
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.