Резултати

еНаука >  Резултати >  Defatted wheat germ as source of polyphenols—Optimization of microwave-assisted extraction by RSM and ANN approach
Назив: Defatted wheat germ as source of polyphenols—Optimization of microwave-assisted extraction by RSM and ANN approach
Аутори: Teslić, Nemanja  ; Bojanić, Nemanja  ; Rakić, Dušan  ; Takači, Aleksandar  ; Zeković, Zoran  ; Fišteš, Aleksandar  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2019
Публикација: Chemical Engineering and Processing - Process Intensification
ISSN: 0255-2701 Chemical Engineering and Processing Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 143 str. 107634-107634
DOI: 10.1016/j.cep.2019.107634
WoS-ID: 000499736900031
Scopus-ID: 2-s2.0-85070740928
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338741
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/98
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

50
SCOPUSTM
25
OpenCitations
45
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.