Резултати

еНаука >  Резултати >  Mycotoxins in wheat flour and related products: levels and intakes in Serbia
Назив: Mycotoxins in wheat flour and related products: levels and intakes in Serbia
Аутори: Škrbić, Biljana ; Živančev, Jelena  ; Đurišić-Mladenović, Nataša  ; Cvejanov, Jelena ; M. Godula
Година: 2011
Публикација: 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop “Persistent organic pollutants in food and environment', 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology, BIOXEN seminar “Novel approaches for environmental protecti
Издавач: University of Novi Sad, Faculty of technology, Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80995-94-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 250-256
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338888
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.