Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehydration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses
Назив: Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehydration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses
Аутори: Gubić, Jasmina  ; Plavšić, Dragana  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Lević, Ljubinko ; Šarić, Ljubiša  ; Cvetković, Biljana  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 851-855
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/339351
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.