Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of hot smoking process on processing yield and microbiological safety of common carp
Назив: Effect of hot smoking process on processing yield and microbiological safety of common carp
Аутори: Ćirković, Miroslav ; Ljubojević, Dragana  ; Okanović, Đorđe G.  ; Đorđević, Vesna  ; Novakov, Nikolina  
Година: 2014
Публикација: Proceedings, II International Congress Food Technology, Quality and Safety
Издавач: Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994 -043 -8 Претражи идентификатор
Колација: str. 100-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/340009
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.