Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of hot smoking process on processing yield and microbiological safety of common carp

Назив: | Effect of hot smoking process on processing yield and microbiological safety of common carp | Аутори: | Ćirković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings, II International Congress Food Technology, Quality and Safety | Издавач: | Institut za prehrambene tehnologije, Univerzitet u Novom Sadu, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994 -043 -8![]() ![]() |
Колација: | str. 100-104 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/340009 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.