Резултати

еНаука >  Резултати >  Iznalaženje optimalnih uslova proizvodnje šljivovice u cilju razvijanja i očuvanja arome
Назив: Iznalaženje optimalnih uslova proizvodnje šljivovice u cilju razvijanja i očuvanja arome
Аутори: Nikićević, Ninoslav; Paunović, Radoslav; Tešević, Vele  
Година: 1995
Публикација: Osnovna istraživanja u prehrambenoj tehnologiji. - Beograd : Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu, Institut za prehrambenu tehnologiju i biohemiju, 1995. - ISBN 8680733024
Тип резултата: Поглавље у монографији
VBS COBISS: 13595407
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/13595407#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342001
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.