Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj procesnih parametara na senzorska svojstva i prihvatljivost svježeg sira tipa Quarg
Назив: | Uticaj procesnih parametara na senzorska svojstva i prihvatljivost svježeg sira tipa Quarg | Аутори: | Vilušić, Milica; Milanović, Spasenija ; Jukić-Grbavac, Marija; Bašić, Meho | Година: | 2007 | Публикација: | Prehrambena industrija | ISSN: | 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | VBS COBISS: | 33775119 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342285 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33775119#izum.si |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.