Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj procesnih parametara na senzorska svojstva i prihvatljivost svježeg sira tipa Quarg
Назив: Uticaj procesnih parametara na senzorska svojstva i prihvatljivost svježeg sira tipa Quarg
Аутори: Vilušić, Milica; Milanović, Spasenija ; Jukić-Grbavac, Marija; Bašić, Meho
Година: 2007
Публикација: Prehrambena industrija
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
VBS COBISS: 33775119
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/342285
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33775119#izum.si
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.