Резултати
еНаука >
Резултати >
Quality and safety of celery roots (Apium graveolens L.) randomly collected from open markets in the Province of Vojvodina
Назив: | Quality and safety of celery roots (Apium graveolens L.) randomly collected from open markets in the Province of Vojvodina | Аутори: | Neda Mimica-Dukić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 2nd Food Chemistry Conference: Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health, 2nd Food Chemistry Conference. Shaping the future of food quality, safety, nutrition and health. , Seville, Spain, 2019, 17-19 September | Издавач: | Seville | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=112841&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/343125 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.