Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different drying methods on physico-chemical properties of raspberries
Назив: Influence of different drying methods on physico-chemical properties of raspberries
Аутори: Vakula, Anita  ; Đurica,Milan; Šumić, Zdravko  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Vidović, Senka  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2016
Публикација: Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 559-564
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/345323
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.